Praktijk ondersteuners

In de praktijk van dr. Assink zijn vijf praktijkondersteuners werkzaam, drie praktijkverpleegkundigen somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ.

Praktijkondersteuners somatiek (Ingrid Besseling, Marit van de Knaap, Carolyne Verhoeven):

Deze speciaal opgeleide verpleegkundigen verzorgen de controle en begeleiding van patiënten met een chronische aandoening en ondersteunen de huisartsen hiermee in de zorg voor deze groep patiënten, zoals:

  • Diabetes Mellitus type 2
  • Chronische longaandoeningen als Astma en COPD.
  • Preventie van hart- en vaatziekten.
  • Begeleiding bij het stoppen met roken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen:


Telefonisch spreekuur: dagelijks van 12:00 - 12:30 uur

maandag, woensdag en vrijdag ook van 13:30 - 14:00 uur Tel: 0229-266002

U kunt ook het antwoordapparaat inspreken: spreek uw naam, geboortedatum, de naam van uw huisarts en uw telefoonnummer in dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.


Inloopspreekuur: dinsdag en donderdag 8.20-8.40 uur voor het bepalen van een nuchter bloedsuiker. Wij willen u vriendelijk verzoeken om u van te voren aan te melden bij de balie.

Praktijondersteuners GGZ:

Ruim 4 op de 10 Nederlanders krijgen in hun leven te maken met psychische problemen. De overheid wil dat mensen met psychische problemen passende hulp krijgen via de huisarts, basis GGZ of gespecialiseerde GGZ.

Als huisartsenpraktijk vinden wij het belangrijk dat mensen laagdrempelig en zonder extra kosten voor de patiënt, gezien kunnen worden binnen de praktijk, op een spreekuur door onze vaste praktijkondersteuners GGZ: L. Hilkens en F. Wybenga, psychologen.